Bizimle kayıt olarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşımda bulunabilir ve özel mesajlaşabilirsiniz.
Hemen Kaydolun!teşekkür ediyorumDenemeye her türlü değer, elinize sağlık
Harika bir düşünce süpersinÖnemli olan bir şekilde topluluğu bir araya getirip katma değer kazandırmak. Her yol denemeye açık, hepimiz elimizden geleni yapacağız.
Abi hoş geldin 🤗 umarım çok keyifli yerlere getireceğiz forumu. Kitleyi büyütüp içerikleri çoğalttıktan sonra etkinlikler bile düzenleyebiliriz.Merhaba. Bu forum, benim gibi ios geliştirme öğrenmeye çalışan kişiler için biçilmiş kaftan olacaktır. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
Hoş bulduk. En sıkı takipçilerden biri olmaya adayımAbi hoş geldin 🤗 umarım çok keyifli yerlere getireceğiz forumu. Kitleyi büyütüp içerikleri çoğalttıktan sonra etkinlikler bile düzenleyebiliriz.
Yasin abi paylaşımlarını da bekliyoruzHoş bulduk. En sıkı takipçilerden biri olmaya adayım![]()
İnşallah o günler de gelecek. Öğrenim yolculuğumdan da bahsederim kısmetse. Karşılıklı öğreniriz ne güzel işteYasin abi paylaşımlarını da bekliyoruzEğitimlerde geliştirdiğin uygulamaları da tanıtım alanında paylaşabilirsin her türlü içeriğe açığız