- Konu Yazar
Merhaba Değerli Üyelerimiz,
Topluluğumuzun aktif ve katkıda bulunan üyelerini ödüllendirmeye devam ediyoruz! Sizlere harika bir haberimiz var.

🎁 250 Puan’a Ulaşan İlk 10 Üyemize İstediği Bir Eğitim Kitabı Hediye Ediyoruz!
• Yeni konular açın, yorumlar yapın, diğer üyelerle etkileşime geçin.
• 250 Kupa Puanı’na ilk ulaşan 10 üyemiz, istediği bir eğitim kitabını bizden hediye olarak alacak.
• Seçtiğiniz eğitim kitabını bize bildirin; biz de en kısa sürede size ulaştıralım.
• Aktif üyelerimizi ödüllendirerek, topluluğumuzun daha da büyümesini hedefliyoruz.
• E-posta hesabınızı doğrulamak
• 250 puana ulaşmak.
• Sadece yazılım kategorisindeki eğitim kitaplarından seçmiş olmak.
• Seçilen kitabın 500₺ altı olması.
• Kazanılması durumunda adresinizi ve gerekli bilgileri paylaşacağınızı kabul etmek ve paylaşmak.
• İlk 10 kişi arasında olmak.
Unutmayın, sadece ilk 10 üyemiz bu özel hediyeyi kazanacak! Hemen katılın ve puanlarınızı artırmaya başlayın.
• Forum aktiviteleriniz üzerinden puan kazanırsınız:
• Yeni konu açmak.
• Mesaj yazmak.
• Beğeniler almak.
• Kupa ve ödüller sayesinde ekstra puanlar elde edebilirsiniz.
Destek ve Sorularınız İçin:
• Herhangi bir sorunuz veya desteğe ihtiyacınız olursa, lütfen bu konu altından veya özel mesaj yoluyla bizimle iletişime geçin.
Haydi, yarışa katılın ve istediğiniz eğitim kitabını kazanın!
Sevgilerimle,
Eyüp Furkan TÜYLÜ
Topluluğumuzun aktif ve katkıda bulunan üyelerini ödüllendirmeye devam ediyoruz! Sizlere harika bir haberimiz var.

🎁 250 Puan’a Ulaşan İlk 10 Üyemize İstediği Bir Eğitim Kitabı Hediye Ediyoruz!
Nasıl Katılabilirim?
• Forumumuzda aktif olarak katılım sağlayarak puanlarınızı artırabilirsiniz.• Yeni konular açın, yorumlar yapın, diğer üyelerle etkileşime geçin.
• 250 Kupa Puanı’na ilk ulaşan 10 üyemiz, istediği bir eğitim kitabını bizden hediye olarak alacak.
Hediye Seçimi ve Teslimat:
• 250 puana ulaştığınızda, sizinle iletişime geçeceğiz.• Seçtiğiniz eğitim kitabını bize bildirin; biz de en kısa sürede size ulaştıralım.
Neden Bu Kampanya?
• Eğitimi ve bilgi paylaşımını desteklemek istiyoruz.• Aktif üyelerimizi ödüllendirerek, topluluğumuzun daha da büyümesini hedefliyoruz.
Şartlar
• Forum üyesi olmak.• E-posta hesabınızı doğrulamak
• 250 puana ulaşmak.
• Sadece yazılım kategorisindeki eğitim kitaplarından seçmiş olmak.
• Seçilen kitabın 500₺ altı olması.
• Kazanılması durumunda adresinizi ve gerekli bilgileri paylaşacağınızı kabul etmek ve paylaşmak.
• İlk 10 kişi arasında olmak.
Unutmayın, sadece ilk 10 üyemiz bu özel hediyeyi kazanacak! Hemen katılın ve puanlarınızı artırmaya başlayın.
Puanlar Nasıl Hesaplanır?
• Forum aktiviteleriniz üzerinden puan kazanırsınız:
• Yeni konu açmak.
• Mesaj yazmak.
• Beğeniler almak.
• Kupa ve ödüller sayesinde ekstra puanlar elde edebilirsiniz.
Destek ve Sorularınız İçin:
• Herhangi bir sorunuz veya desteğe ihtiyacınız olursa, lütfen bu konu altından veya özel mesaj yoluyla bizimle iletişime geçin.
Haydi, yarışa katılın ve istediğiniz eğitim kitabını kazanın!
Sevgilerimle,
Eyüp Furkan TÜYLÜ
Son düzenleme: