Hoş geldiniz!

Bizimle kayıt olarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşımda bulunabilir ve özel mesajlaşabilirsiniz.

Hemen Kaydolun!

Hangi Udemy kursunu önerirsiniz?

iOS/swift öğrenmek için Udemy üzerinde olmak üzere hangi kursları önerirsiniz?
Öncelik yerli (Türkçe) olması.

Eyüp Furkan Tüylü
Yönetici
Swift'de UIKit mi çalışmak istiyorsunuz yoksa swiftui mı?

Sıfırdan swift öğrenmek istiyorum.
Öncelikle UIKit öğrenip ardından SwiftUI’a geçmek daha iyi olur dediler.
Ama diğer görüş ve önerilere de açığım.

Eyüp Furkan Tüylü
Yönetici
Amacımız işe girmek mi yoksa kendi uygulamalarımızı geliştirmek mi? Eğer işe girmekse UIKit şu an piyasada hakim. Ancak gelecek SwiftUI'da

Niyetim hobi amaçlı öğrenmek.
Html, css ve js ile geliştirdiğim birkaç oyunum var. Bunları app store’a aktarabilecek kadar öğrenebilmek istiyorum ilk aşamada.

Eyüp Furkan Tüylü
Yönetici
O halde unity/unreal alanı sizin için daha uygun olabilir.

Niyetim hobi amaçlı öğrenmek.
Html, css ve js ile geliştirdiğim birkaç oyunum var. Bunları app store’a aktarabilecek kadar öğrenebilmek istiyorum ilk aşamada.
Mobil seçimim unity ile oyun geliştirip yayınlama ile başladım.Öncelikle Eyüp Furkanın da belirttiği gibi oyun yapmak istiyorsanız unity ile geliştirmeniz son derece iyi olacaktır.Xcode veya Android studio ile geliştireceğiniz oyun sınırlı olacaktır.
Ancak ben yine de xcode'da kodlama yapmak istiyorum diyorsanız ilk önerebileceğim

iOS & Swift - The Complete iOS App Development Bootcamp

kursu olacaktır.

Eyüp Furkan Tüylü
Yönetici
Mobil seçimim unity ile oyun geliştirip yayınlama ile başladım.Öncelikle Eyüp Furkanın da belirttiği gibi oyun yapmak istiyorsanız unity ile geliştirmeniz son derece iyi olacaktır.Xcode veya Android studio ile geliştireceğiniz oyun sınırlı olacaktır.
Ancak ben yine de xcode'da kodlama yapmak istiyorum diyorsanız ilk önerebileceğim

iOS & Swift - The Complete iOS App Development Bootcamp

kursu olacaktır.
Angela'nın kursları inanılmaz başarılı. Bende bu kaynaklar üzerinden öğrendim. Tavsiye ederim.

Yeni Üye
Atıl samancıoğlu’nun Swift kursunu öneririm. Kursta dizayna pek önem vermez ama locig kod anlatımı, konuya hakimiyeti gayet iyi