Hoş geldiniz!

Bizimle kayıt olarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşımda bulunabilir ve özel mesajlaşabilirsiniz.

Hemen Kaydolun!

40 Video ile Apple Uygulama Geliştirme: SwiftUI Dersleri Serisi! 🚀

Eyüp Furkan Tüylü
Yönetici
Merhaba iOS Akademi Forum Üyeleri,

Apple uygulama geliştirme dünyasına adım atmak isteyen herkes için müthiş bir kaynakla karşınızdayım! 🍎 Eğer SwiftUI öğrenmek ve profesyonel bir iOS geliştirici olmak istiyorsanız, bu 40 videodan oluşan dev eğitim serisini kesinlikle kaçırmamalısınız!

Playlist Adı: Apple Uygulama Geliştirme SwiftUI Dersleri Serisi
Playlist Link: https://www.youtube.com/playlist?list=PLzL1Kkqjoxzu2mp-ZgQ_hRJhvdSm6zZog

Bu Seride Seni Neler Bekliyor?

Sıfırdan SwiftUI Öğrenimi: Daha önce hiç iOS geliştirme deneyimin olmasa bile, bu seride tüm temel kavramları öğrenip projeler yaparak ilerleyebileceksin.
Gerçek Proje Örnekleri: Her ders, uygulama geliştirme pratiği ile dolu! Teoriyi değil, gerçek dünya projelerini hayata geçiriyoruz.
SwiftUI’nın Gücü: Modern ve hızlı bir şekilde uygulama geliştirmenin sırlarını keşfet. Arayüz tasarımından veri yönetimine kadar her şey bu seride!
40 Video ile Tam Kapsamlı Eğitim: Eksiksiz bir rehber! Tasarımdan mimariye, animasyonlardan veri işleme kadar her konuyu derinlemesine ele alıyoruz.

🎥 İzlemek için hemen tıkla: Apple Uygulama Geliştirme SwiftUI Dersleri Serisi

Kanalıma Abone Olmayı Unutma!

Bu ve daha fazla eğitim videosu için YouTube kanalıma abone olarak içeriklerimi destekleyebilirsin. Yeni derslerden anında haberdar olmak için abone olduktan sonra bildirim zilini açmayı unutma! 🔔

👉 YouTube Kanalım: @eyupfurkantuylu

Kimler İçin Uygun?
• iOS geliştirmeye başlamak isteyenler,
• SwiftUI öğrenerek Apple ekosisteminde yer almak isteyenler,
• Proje bazlı öğrenmeyi sevenler,
• Kariyerinde yeni bir adım atmak isteyen yazılım geliştiriciler.

Birlikte Başaralım!

Forumdaki diğer üyelerle bu playlist üzerinden çalışmalarınızı paylaşabilir, takıldığınız noktaları tartışabilir ve hep birlikte gelişim sağlayabiliriz. Bu playlist ile iOS dünyasında fark yaratmaya hazır olun! 🌟

👉 İzlemeye hemen başlamak için: SwiftUI Dersleri Serisi

Seriyle ilgili görüşlerinizi ve yorumlarınızı merakla bekliyorum. Forumda açacağınız başlıklarda ya da YouTube videolarında bu playlistin sizin için nasıl bir fark yarattığını benimle paylaşabilirsiniz.

Hazırsanız, hadi başlayalım! 🚀

Sevgiler,
Eyüp Furkan Tüylü
iOS Akademi Forum Kurucusu
forum.iosakademi.com