- Konu Yazar

Merhaba değerli forum üyeleri,
Sizlere harika bir haberimiz var! 🎉 Aralık ayında başlayacak çalışmalarla birlikte, iOS Akademi Eğitim Platformu’nu hayata geçiriyoruz. İlk 2 aylık süreçte platformumuzu hazırlayacak ve test sürecine başlayacağız. Bu test süreciyle eş zamanlı olarak, sizler için özenle hazırladığımız eğitim içeriklerini de oluşturacağız.
Peki, bu platformda sizleri neler bekliyor?
🎯 Amacımız: Hiç programlama bilgisi olmayan ancak iOS geliştiricisi olmak isteyen herkesi, kurumsal hayatta çalışabilecek seviyeye getirmek.
📚 Eğitim İçerikleri ve Yapısı:
• Akademik Dönemler ve Dersler: Eğitimimiz, bir paket halinde sunulacak ve akademideki gibi dönemlere ve derslere ayrılacak. Bu sayede öğrenme süreciniz daha düzenli ve verimli olacak.
• Temel Programlama Eğitimi: Yazılım dünyasına sağlam bir başlangıç yapmanızı sağlayacak temel dersler.
• iOS Geliştirme: Uygulama geliştirme süreçlerini en ince ayrıntısına kadar öğreneceğiniz kapsamlı dersler.
• Git/GitHub Kullanımı: Versiyon kontrol sistemleriyle ekip çalışmasına hazır hale geleceğiniz pratik eğitimler.
• Jira Eğitimi: Proje yönetimi ve iş takibi konusunda profesyonelleşeceğiniz dersler.
• Yazılım Mimarileri: Sağlam ve ölçeklenebilir uygulamalar geliştirmek için gerekli prensipleri kavrayacağınız eğitimler.
🛠 Uygulamalı Projeler: Her dönem tamamlanacak minimum 5-6 proje ile teorik bilgilerinizi pratiğe dökme ve gerçek dünya deneyimi kazanma fırsatı bulacaksınız.
Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?
• 🌐 Kapsamlı Eğitim Paketi: Sadece iOS değil, aynı zamanda yazılım dünyasının gerektirdiği yan yetenekleri de kazanacaksınız.
• 📆 Planlı ve Yapılandırılmış Öğrenme: Akademik dönemler ve derslerle öğrenme süreciniz adım adım ilerleyecek.
• 🤝 Topluluk Desteği: Sizler gibi öğrenme hevesiyle dolu bir toplulukla birlikte ilerleyecek, deneyimlerinizi paylaşabileceksiniz.
• 🏆 Kariyer Fırsatları: Eğitimlerimiz sayesinde kurumsal hayatta fark yaratacak bir seviyeye ulaşacaksınız.
Bu heyecan verici yolculukta siz de yerinizi almak istiyorsanız, bizi takip etmeye devam edin! Yakında daha detaylı bilgiler ve kayıt süreçleri hakkında duyurularımız olacak.
Sorularınız veya merak ettikleriniz için bu başlık altından bizimle iletişime geçebilirsiniz. Hep birlikte öğrenmek ve gelişmek dileğiyle! 💪
İyi Forumlar,
Eyüp Furkan TÜYLÜ
Son düzenleme: